Hírek

 • Tájékoztatás kecskeméti ügyfélfogadás szüneteléséről

  Tisztelt Ügyfelünk!                Tájékoztatjuk, hogy Kecskeméti Ügyfélszolgálati Irodánkban 2017. június 23-án, pénteken az ügyfélfogadás szünetel. Telefonos ügyfélszolgálat: 06-40/40-30-20 Műszaki hibabejelentés: 06-80/200-423 Email: info@bacsviz.hu Köszönjük szíves megértését.                             Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.

 • Tájékoztatás félpályás útlezárásról

  Felhívjuk Tisztelt Fogyasztóink figyelmét, hogy a BÁCSVÍZ Zrt. Kecskeméten, a Könyves Kálmán körút és a Kiskőrösi út kereszteződésénél 2017. május 24-én hibaelhárítást végez, ezért előreláthatólag 9-14 óra között félpályás útlezárás lesz a Könyves Kálmán körút érintett szakaszán. Kérjük a közlekedők megértését.  

 • Tájékoztatás útlezárásról és forgalmi akadályokról

  Értesítjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a BÁCSVÍZ Zrt. május 18-tól június 16-ig vízvezeték építést végez a Hegedűs köz Bethlen körút és Mikszáth Kálmán körút közötti szakaszán. A munkálatok ideje alatt az érintett szakaszon útlezárás és forgalmi akadályok lesznek. Türelmüket és megértésüket köszönjük.

 • A város vízellátását biztosító egyik 400 mm-es fővezeték tört el ma reggel (2017.05.12) Kecskeméten a Mártírok útján, a Segesvári utcánál.

  Frissítés: Mint jeleztük, a város vízellátását biztosító egyik 400 mm-es fővezeték tört el ma (05.12-én) reggel, rövid idő alatt sikerült a nyomást helyreállítani, a kármentesítés folyamatban van. Már csak a csőtörés közvetlen közelében lévő 22 ingatlan van kizárva a szolgáltatásból, melyek ellátását igyekszünk a délutáni órákra helyreállítani. A Vadrózsa utcában is történt egy csőtörés a […]

 • Tájékoztatás talajterhelési díjjal kapcsolatos adatszolgáltatásról

  A BÁCSVÍZ Zrt. az illetékes települési önkormányzatok adócsoportjai részére megküldte azoknak a felhasználóknak a listáját, akik közműves ivóvízbekötéssel rendelkeznek, de a szennyvíz törzshálózatra nem csatlakoztak. Az adatszolgáltatás keretében megküldött adatok tartalmazzák a talajterhelési díjjal érintett év ivóvízfogyasztási adatait. Ha Ön az önkormányzattól megkapott adatokkal nem ért egyet, vagy a talajterhelési díj bevalláshoz további adatok szükségesek, […]

 • Nyílt nap a Víz Világnapja alkalmából

  Tisztelt Ügyfeleink, Tisztelt Érdeklődők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Víz Világnapja alkalmából nyílt napot tartunk az alábbi telephelyeinken. A részvételhez előzetes egyeztetés szükséges, a megadott mobiltelefonos elérhetőségeken. Március 22-én, szerdán a kecskeméti I-es számú vízműtelepen (Kecskemét, Izsáki út 13., egyeztetni a 70/978-9184-es számon lehet) és a kecskeméti, II-es számú vízműtelepen, (Kecskemét,Mártírok útja, Juniperussal szemben, egyeztetni a […]

 • Kecskeméti ügyfélszolgálat szünetel

  Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk hogy Kecskeméti Ügyfélszolgálati Irodánkban december 23-án, pénteken az ügyfélfogadás szünetel. Telefonos ügyfélszolgálat: 06-40/40-30-20 Műszaki hibabejelentés: 06-80/200-423 Email: info@bacsviz.hu   Köszönjük szíves megértését.

 • Ügyfélszolgálati nyitvatartás

  Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy Kecskeméti Ügyfélszolgálati Irodánkban december 9-én, pénteken technikai okok miatt az ügyfélfogadás szünetel.   Telefonos ügyfélszolgálat: 06-40/40-30-20 Műszaki hibabejelentés: 06-80/200-423 Email: info@bacsviz.hu Köszönjük szíves megértésüket.

 • Értesítés átmeneti vízhiányról

  Értesítjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016. november 23-án, szerdán este 22:00 és hajnali 02:00 óra között Kecskemét, Szelei falu és Alsószéktó, Helvécia, Szabó Sándor telep, valamint Matkó területén hálózat öblítés miatt átmeneti vízhiány, nyomás-ingadozás várható.   Megértésüket előre is köszönjük.  

 • Ügyfélfogadás szünetel

  Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy november 16- án szerdán technikai okok miatt a kunszentmártoni és a ceglédi ügyfélszolgálati fiókirodánkban a személyes ügyfélfogadás szünetel. Személyes ügyintézésre a Kecskemét, Izsáki út 13. szám alatt van lehetőség 8-14 óra között. További elérhetőségeink: Telefonos ügyfélszolgálat: 06/40- 40 30 20 Email: info@bacsviz.hu Időpont foglalási lehetőség: www.bacsviz.hu Műszaki hibabejelentés: 06-80/200-423 Köszönjük szíves […]