Hírek

 • A BÁCSVÍZ munkatársainak adják ki magukat a csalók

  A napokban Kecskemétről, Nagykőrösről és Ceglédről is érkeztek a BÁCSVÍZ Zrt-hez olyan lakossági bejelentések, melyek szerint magukat a cég munkatársainak kiadó személyek csöngetnek be házakhoz, lakóingatlanokhoz. A bejelentések mindegyike két férfiról számol be, akik arra hivatkoznak, hogy a közelben csőtörés történt, ezért ellenőrizniük kell, hogy el vannak-e zárva a csapok, illetve ha nem, akkor el […]

 • TÁJÉKOZTATÁS ÜGYFÉLFOGADÁS SZÜNETELÉSÉRŐL

  Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BÁCSVÍZ Ügyfélszolgálati Irodáiban és Telefonos Ügyfélszolgálatán 2018. március 15-18. között az ügyfélfogadás szünetel. A műszaki hibabejelentés zavartalan: 06-80/200-423 Email: info@bacsviz.hu Megértésüket köszönjük. Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.

 • TÁJÉKOZTATÁS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT SZÜNETELÉSÉRŐL

  Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kecskeméti központi ügyfélszolgálat 2018. február 27-én, kedden 12 órától technikai okok miatt zárva tart. Műszaki hibabejelentés: 06-80/200-423 E-mail: info@bacsviz.hu Megértésüket köszönjük. Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.

 • ÉRTESÍTÉS IDŐSZAKOS VÍZHIÁNYRÓL

  ÉRTESÍTÉS Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy Dunavecsén előre láthatólag 2018. február 15-én, pénteken 900 – 1300 – ig hálózatjavítás és karbantartás miatt vízhiányra kell számítani az alábbi utcákban: Dereglye köz, Duna u. Fűz u., Ipoly u., Lejtő u., Zrínyi u. 1-19-ig és 8-24-ig Kérjük szíves megértésüket. Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.

 • Tájékoztatás Kecskeméti Ügyfélszolgálati Iroda nyitva tartásáról.

  Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy Kecskeméti Ügyfélszolgálati Irodánkban 2017. december 29-én, pénteken 8-12 óra között fogadjuk ügyfeleinket. Telefonos ügyfélszolgálatunkon a 06-80/40-30-20 telefonszámon,  műszaki hibabejelentés a 06-80/200-423 telefonszámon zavartalanul üzemel. Köszönjük szíves megértését. BÁCSVÍZ Zrt.

 • TÁJÉKOZTATÁS SZÁMLÁZÁSSAL KAPCSOLATOS VÁLTOZÁSRÓL

  Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy  a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról  rendelkező  58/2013. (II. 27.) Kormányrendelet módosítása ételmében 2017. december 1-től, a fogyasztást is tartalmazó elszámolási időszakokról havi gyakorisággal bocsátunk ki részszámlát víz- és csatornaszolgáltatási tevékenységünkről. Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.

 • TÁJÉKOZTATÁS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT SZÜNETELÉSÉRŐL

  Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy kecskeméti ügyfélszolgálati irodánkban és telefonos ügyfélszolgálatunkon 2017. december 8-án, pénteken az ügyfélfogadás szünetel. Műszaki hibabejelentés: 06-80/200-423 Email: info@bacsviz.hu Megértésüket köszönjük. Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.

 • Tájékoztatás ügyfélszolgálat szüneteléséről

  Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy kecskeméti ügyfélszolgálati irodánkban 2017. november 17-én, pénteken az ügyfélfogadás szünetel. Megértésüket köszönjük. Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.  

 • Tájékoztatás csőtörés miatti félpályás útlezárásról és átmeneti vízhiányról

  Értesítjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy ma – 2017. október 18-án délután – Kecskeméten, a Nyíri út és a Jász utca kereszteződésében csőtörés történt. A javítási, hibaelhárítási munkálatok idején a Nyíri út érintett szakaszán félpályás útlezárás van. A szolgáltatás helyreállításáig a Nyíri út és a Széchenyi körút közötti területen, illetve a Jász utcán vízhiányra kell számítani. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 • Tájékoztatás illetéktelen díjbeszedésről

  A BÁCSVÍZ Zrt-hez több lakossági és közületi bejelentés érkezett arról, hogy a BÁCSVÍZ Zrt. munkatársaként bemutatkozó személyek vízdíjtartozás vagy általuk elvégzett szolgáltatás ellenértékét a helyszínen kérik az ott tartózkodó személyektől. Felhívjuk figyelmüket, hogy legyenek különösen körültekintők és hasonló megkeresés esetén pénzt csak magát arcképes BÁCSVÍZ-igazolvánnyal rendelkező személy részére adjanak át, valamint az esetleges helyszíni fizetésről […]