Hírek

 • Tájékoztatás meghibásodás miatti vízhiányról

  Tisztelt Fogyasztóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy ma – 2017. augusztus 16-án, délután – váratlan távvezeték meghibásodás miatt Gátér település vízellátásában vízhiány jelentkezhet. A hiba elhárítását a BÁCSVÍZ Zrt. munkatársai megkezdték, a szolgáltatás előreláthatólag 17 órára helyreáll. Megértésüket köszönjük!   

 • Tájékoztatás közműegyeztetés szüneteléséről

  Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. július 31-én, hétfőn a közműegyeztetés szünetel. Helyette másnap, 2017. augusztus 1-én, kedden várjuk ügyfeleinket, 10 és 14 óra között. Megértésüket köszönjük! Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.

 • Tájékoztatás elektronikus ügyintézés szüneteléséről

  Tisztelt Ügyfelünk!                Tájékoztatjuk, hogy 2017. 07. 21-én, pénteken 14 órától 07. 24-én, hétfőn 8 óráig az elektronikus ügyintézés karbantartási munkálatok miatt szünetel. Köszönjük szíves megértését.                             Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.  

 • Tájékoztatás ivóvíz- és szennyvízbekötés díjának változásáról

  Tájékoztatjuk tisztelt felhasználóinkat, illetve leendő felhasználóinkat, hogy a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. számú törvény 55/H. § módosítása alapján 2017. július 1-jétől új előírások érvényesek a közműbekötések díjaira vonatkozóan. Az új rendelkezések szerint a 2017.07.01. után megvalósuló legfeljebb 32 mm átmérőjű ivóvíz-, illetve a legfeljebb 160 mm átmérőjű szennyvíz-bekötés esetén díjmentesek az alábbi tételek: – […]

 • Tájékoztatás kecskeméti ügyfélfogadás szüneteléséről

  Tisztelt Ügyfelünk!                Tájékoztatjuk, hogy Kecskeméti Ügyfélszolgálati Irodánkban 2017. június 23-án, pénteken az ügyfélfogadás szünetel. Telefonos ügyfélszolgálat: 06-40/40-30-20 Műszaki hibabejelentés: 06-80/200-423 Email: info@bacsviz.hu Köszönjük szíves megértését.                             Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.

 • Tájékoztatás félpályás útlezárásról

  Felhívjuk Tisztelt Fogyasztóink figyelmét, hogy a BÁCSVÍZ Zrt. Kecskeméten, a Könyves Kálmán körút és a Kiskőrösi út kereszteződésénél 2017. május 24-én hibaelhárítást végez, ezért előreláthatólag 9-14 óra között félpályás útlezárás lesz a Könyves Kálmán körút érintett szakaszán. Kérjük a közlekedők megértését.  

 • Tájékoztatás útlezárásról és forgalmi akadályokról

  Értesítjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a BÁCSVÍZ Zrt. május 18-tól június 16-ig vízvezeték építést végez a Hegedűs köz Bethlen körút és Mikszáth Kálmán körút közötti szakaszán. A munkálatok ideje alatt az érintett szakaszon útlezárás és forgalmi akadályok lesznek. Türelmüket és megértésüket köszönjük.

 • A város vízellátását biztosító egyik 400 mm-es fővezeték tört el ma reggel (2017.05.12) Kecskeméten a Mártírok útján, a Segesvári utcánál.

  Frissítés: Mint jeleztük, a város vízellátását biztosító egyik 400 mm-es fővezeték tört el ma (05.12-én) reggel, rövid idő alatt sikerült a nyomást helyreállítani, a kármentesítés folyamatban van. Már csak a csőtörés közvetlen közelében lévő 22 ingatlan van kizárva a szolgáltatásból, melyek ellátását igyekszünk a délutáni órákra helyreállítani. A Vadrózsa utcában is történt egy csőtörés a […]

 • Tájékoztatás talajterhelési díjjal kapcsolatos adatszolgáltatásról

  A BÁCSVÍZ Zrt. az illetékes települési önkormányzatok adócsoportjai részére megküldte azoknak a felhasználóknak a listáját, akik közműves ivóvízbekötéssel rendelkeznek, de a szennyvíz törzshálózatra nem csatlakoztak. Az adatszolgáltatás keretében megküldött adatok tartalmazzák a talajterhelési díjjal érintett év ivóvízfogyasztási adatait. Ha Ön az önkormányzattól megkapott adatokkal nem ért egyet, vagy a talajterhelési díj bevalláshoz további adatok szükségesek, […]

 • Nyílt nap a Víz Világnapja alkalmából

  Tisztelt Ügyfeleink, Tisztelt Érdeklődők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Víz Világnapja alkalmából nyílt napot tartunk az alábbi telephelyeinken. A részvételhez előzetes egyeztetés szükséges, a megadott mobiltelefonos elérhetőségeken. Március 22-én, szerdán a kecskeméti I-es számú vízműtelepen (Kecskemét, Izsáki út 13., egyeztetni a 70/978-9184-es számon lehet) és a kecskeméti, II-es számú vízműtelepen, (Kecskemét,Mártírok útja, Juniperussal szemben, egyeztetni a […]