E-számla

Kedvezményes E-SZÁMLA -AKCIÓ 

E-számlával most még vízdíján is spórolhat!

Akciónk keretében MOST 1 000 Ft+ ÁFA kedvezményt biztosítunk az Ön számára e-számlára váltás esetén, melyet a soron következő lakossági vízdíj számlájában számolunk el.

Az engedmény feltétele az e-számla szolgáltatás legalább egy évig történő igénybevétele. Amennyiben egy éven belül visszatér papír alapú számlázásra, a kedvezmény összege visszavonásra kerül a követő számlájában.

A számlázási mód váltásáról bővebb információt talál honlapunkon (www.bacsviz.hu), ahol akár online is válthat, amint regisztrált elektronikus ügyfélszolgálatunkra.

Tájékoztatjuk arról is, hogy az e-számla váltásra vonatkozó engedményt csak egyszeri alkalommal tudjuk biztosítani lakossági ügyfeleink részére, a felhasználási helyek számától függetlenül.

Az akció 2016. augusztus 15-től visszavonásig érvényes.

 

VÁLTSON ELEKTRONIKUS SZÁMLÁRA (E-SZÁMLÁRA), MERT:

  • gyors, pontos, melynek elkészültéről e-mailben kap üzenetet, így levelezéséből naprakészen nyomon követheti a számla tartalmát, fizetési határidejét,

  • környezetbarát, mivel papír- és festéktakarékos megoldás,

  • praktikus, mivel nem halmozódnak Önnél a papírok, elektronikusan bármikor előkeresheti számláját.

Tájékoztató az E-számlára váltás menetéről

A BÁCSVÍZ Zrt. 2014 júniusától biztosítja ügyfelei számára az e-számlára történő átállás lehetőségét, mely szolgáltatás igénylése és használata teljesen díjmentes, sőt váltás esetén egyszeri 1 000 Ft kedvezményt adunk lakossági vízdíjából.
Az elektronikus formában kiállított hiteles számla megfelel a jogszabályi előírásoknak, egyenértékű a papír számlával. Könnyen elérhető, PDF formátumban letölthető, elektronikus aláírással és időbélyeggel ellátott, biztonságos, költségtakarékos és nem utolsósorban környezetkímélő megoldás.

Regisztráció : www.bacsviz.hu

A regisztráció az online felületen, a számlalevél első oldalán található Felhasználó azonosító és Bekötés azonosító számmal (A bekötés azonosító a számla 3. oldalán, a Számlarészletező Tétel megnevezése oszlopában található, 6-tal kezdődő, 10 jegyű szám pl.: 6123456789), illetve egy tetszőlegesen megadott bejelentkezési névvel és jelszó megadásával (A jelszó tartalmazhat nagybetűt, kisbetűt, számot, de nem tartalmazhat ékezetet és különleges karaktert) végezhető el. (Egy bejelentkezési névhez egy regisztráció tartozhat, egyezőség esetén a rendszer hibaüzenetet generál).
Szükséges még e-mail cím illetve telefonszám megadása. Ugyanazon e-mail cím több regisztrációhoz is tartozhat.
A belépéshez szükséges az Ön által megadott e-mail címre küldött megerősítő e-mail aktiválása. Ezt az aktiváló linkre kattintva, vagy a böngésző címsorába másolva teheti meg.
(Amennyiben nem sikerül a regisztráció aktiválása, kérjük, vegye fel telefonos ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a 06-80-40-30-20-as ingyenesen hívható telefonszámon).

E-számlára váltás

Bejelentkezés után a Számla megküldési- és fizetési mód váltása menüpont alatt van lehetőség az e-számlára váltásra az alábbiak szerint:

  • e-számla átutalással, ebben az esetben saját netbankján/pénzintézetén keresztül indíthat utalást, illetve az online felületen vagy a mobil applikáción keresztül bankkártyás fizetéssel egyenlítheti ki számláit. A bankszámlaszám megadása szükséges a pénzügyi kapcsolattartás érdekében;
  • e-számla csoportos beszedéssel, mely esetben első lépés a pénzintézetnél történő csoportos beszedési megbízás megadása. A csoportos beszedési megbízás ügyintézéshez szükséges az Ön szerződéses folyószámla száma (a számla harmadik oldalán található) és a BÁCSVÍZ Zrt. azonosítója (A10734702T203). A csoportos beszedési megbízás indítását követően van lehetőség arra, hogy online felületen vagy mobil applikáción keresztül megtörténjen az e-számlára váltás.

A megadott e-mail címre értesítést küldünk a sikeres váltásról, ezt követően a számlák elektronikusan kerülnek kiállításra és megküldésre, a továbbiakban papír alapú számlát és csekket nem postázunk.

Kérjük, hogy bankszámlaszámát a fizetési mód váltásánál (e-számla átutalás) szíveskedjen rögzíteni, melyre az esetleges túlfizetés visszautaláskor van szükség. Az Ön bankszámlaszámát kizárólag az elektronikus számlára váltáshoz használjuk fel.

E-számla megtekintése

Online fiókjában a kiállított számláit megtekintheti.

Bízunk abban, hogy Önt is e-számlás Ügyfeleink között köszönthetjük!

  • aloldal_menu_1

  • aloldal_menu_2

  • aloldal_menu_3