E-számla

Nézzen vízdíj számláira másként. Környezetbarát módon. Online.

Számláit mostantól még egyszerűbben és kényelmesen teljesítheti. Egyszeri 3000 Ft kedvezményt adunk lakossági vízdíjából, ha e-számlára vált és 24 hónapon keresztül e-számlás marad. Sőt részt vehet az okosóráért, tabletért vagy 100 000 Ft értékű utalványért folyó nyereményjátékunkon. A nyereményjáték részleteiről itt tájékozódhat:

Játékszabályzat “E-számla kampány a BÁCSVÍZ Zrt.-nél” (PDF)
  • November 17-én, csütörtökön a BÁCSVÍZ Zrt. Izsáki úti ügyfélszolgálatán köszöntötték a cég e-számla kampányához kapcsolódó nyereményjáték első nyertesét.

    Októberben indult el az „E-számla kampány a BÁCSVÍZ Zrt.-nél” nyereményjáték. Ennek keretében mindazok, akik október 24. és december 18. között e-számlára váltanak, nem csak egyszeri 3 ezer forintos kedvezményt kapnak lakossági vízdíjukból, hanem automatikusan részt vesznek a nyereményjátékban is. Az első sorsolást november 14-én tartották meg. A kampány indulásától kezdődően 422-en váltottak e-számlára. Közülük Hammerné Garaczi Rita kecskeméti felhasználónak kedvezett a szerencse, így november 17-én őt köszöntötték a központi ügyfélszolgálaton. A tabletet Kurdi Viktor elnök-vezérigazgató adta át.

  • Elektronikus ügyintézés

  • Településválasztó

  • Hogy mit nyújthatunk még önnek? Tudjon meg többet kiegészítő szolgáltatásaink széles köréről!