E-számla

Kedvezményes E-SZÁMLA -AKCIÓ 

E-számlával most még vízdíján is spórolhat!

Akciónk keretében MOST 1 000 Ft+ ÁFA kedvezményt biztosítunk az Ön számára e-számlára váltás esetén, melyet a soron következő lakossági vízdíj számlájában számolunk el.

Az engedmény feltétele az e-számla szolgáltatás legalább egy évig történő igénybevétele. Amennyiben egy éven belül visszatér papír alapú számlázásra, a kedvezmény összege visszavonásra kerül a követő számlájában.

A számlázási mód váltásáról bővebb információt talál honlapunkon (www.bacsviz.hu), ahol akár online is válthat, amint regisztrált elektronikus ügyfélszolgálatunkra.

Tájékoztatjuk arról is, hogy az e-számla váltásra vonatkozó engedményt csak egyszeri alkalommal tudjuk biztosítani lakossági ügyfeleink részére, a felhasználási helyek számától függetlenül.

Az akció 2016. augusztus 15-től visszavonásig érvényes.

 

VÁLTSON ELEKTRONIKUS SZÁMLÁRA (E-SZÁMLÁRA), MERT:

  • gyors, pontos, melynek elkészültéről e-mailben kap üzenetet, így levelezéséből naprakészen nyomon követheti a számla tartalmát, fizetési határidejét,

  • környezetbarát, mivel papír- és festéktakarékos megoldás,

  • praktikus, mivel nem halmozódnak Önnél a papírok, elektronikusan bármikor előkeresheti számláját.

Így tud elektronikus számlára váltani:

  1. Regisztráljon az online ügyfélszolgálatra (www.bacsviz.hu), mert az ott megadott e-mail címére küldjük a továbbiakban számláit. A regisztráció során megküldjük az aktiváló linket tartalmazó e-mailt, melyben kérjük, erősítse meg regisztrációját.
  2. Az online ügyfélszolgálatra történő belépés után, a Fizetési módok menüpontban könnyen válthat elektronikus számlára.

– Amennyiben átutalással kívánja a jövőben kiegyenlíteni elektronikus számláit, a váltás során szükséges a bankszámlaszám megadása.

– Amennyiben csoportos beszedési megbízásra kíván áttérni, kérjük, szíveskedjen számlavezető pénzintézetével felvenni a kapcsolatot, ahol az Ön által adott megbízás alapján megvalósulhat a díjtételek leemelése.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az online módon végrehajtott fizetési és számlázási mód váltás esetén minden felhasználási hely fizetési és számlázási módja egységesen változik, amennyiben Önnek egy felhasználói azonosító számához több felhasználási hely is tartozik.

Ha az egyes felhasználási helyek számlafizetési módja eltérő (átutalás, csoportos beszedési megbízás, csekk), akkor váltás előtt, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06/40-40-30-20-as telefonszámon.

Nem lakossági felhasználóként, mielőtt az azonnali beszedési megbízás fizetési módot választja, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06/40-40-30-20-as telefonszámon.

Praktikus javaslatunk:

Lakossági felhasználóink számára a legkényelmesebb az e-számla csoportos beszedéssel történő kiegyenlítése, melyre számlavezető bankjánál kell felhatalmazást adnia. A csoportos beszedési megbízáshoz limit-érték is beállítható, ami kiugró fogyasztás esetén meggátolja a szokásosnál magasabb összeg leemelését számlájáról.

  • aloldal_menu_1

  • aloldal_menu_2

  • aloldal_menu_3