A BÁCSVÍZ munkatársainak adják ki magukat a csalók

A napokban Kecskemétről, Nagykőrösről és Ceglédről is érkeztek a BÁCSVÍZ Zrt-hez olyan lakossági bejelentések, melyek szerint magukat a cég munkatársainak kiadó személyek csöngetnek be házakhoz, lakóingatlanokhoz. A bejelentések mindegyike két férfiról számol be, akik arra hivatkoznak, hogy a közelben csőtörés történt, ezért ellenőrizniük kell, hogy el vannak-e zárva a csapok, illetve ha nem, akkor el kell zárniuk azokat. Az ismeretlenek valamennyi esetben civil ruhában voltak és cégjelzés nélküli autóval érkeztek, illetve távoztak.

Felhívjuk fogyasztóink figyelmét, hogy a BÁCSVÍZ Zrt. munkatársai közterületen történt csőtörés esetén nem mennek be lakásokba a benti szerelvények ellenőrzése céljából. Fontos tudni azt is, hogy amennyiben cégünk kollégái bármilyen célból felkeresik Önöket, akkor a BÁCSVÍZ Zrt. emblémás egyenruháját vagy munkaruháját viselik, céges autóval közlekednek, illetve arcképes BÁCSVÍZ-igazolvánnyal rendelkeznek.

Kérjük, hogy legyenek körültekintők, hogy véletlenül se essenek áldozatul csalóknak. Ha civilruhás személyek nem tudják arcképes igazolvánnyal bizonyítani, hogy a BÁCSVÍZ munkatársai, akkor semmiképpen se engedjék be őket lakásukba.

Köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket!

Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.