Környezetvédelem

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

Társaságunk elkötelezett a környezet- és természetvédelem iránt, a környezettudatosság fontosságára leginkább példamutató magatartásunkkal, jó gyakorlatok megismertetésével igyekszünk felhívni a figyelmet. Törekszünk arra, hogy dolgozóink környezettudatos magatartásával, új eljárások bevezetésével minél több energiát takarítsunk meg. Tevékenyen részt veszünk a környezetvédelmi beruházások lebonyolításában.
A szigorodó hatósági és jogszabályi, valamint környezetvédelmi előírásoknak megfelelő cégstratégia mentén dolgozunk. A komposztálás és biogáz termelés mellett újabb megújuló energiaforrások hasznosítását is sikerült megvalósítanunk: 2013-ban 15 kWp teljesítményű napelem kiserőmű kiépítésére került sor a központi irodaház tetején, ami évente mintegy 17 ezer kWh villamos energiát termel; valamint a vízműtelepeinken eddig is alkalmazott hőszivattyús rendszert 2014-ben a központi irodaház energetikai korszerűsítésébe is bevontuk.
Célunk a környezeti kibocsátások teljeskörű ellenőrzése, tervszerű csökkentése, a vízbázisok, a talaj és a levegő védelme. Rendszeresen mérjük és értékeljük a tevékenységünk környezetre gyakorolt hatásait. A munkavégzés során nagy hangsúlyt fektetünk a keletkező hulladékok szelektív gyűjtésére és kezelésére, kiemelten kezeljük vízbázisaink megóvását is.

Társaságunk ISO 14001 tanúsítványa

  • Elektronikus ügyintézés

  • Településválasztó

  • Hogy mit nyújthatunk még önnek? Tudjon meg többet kiegészítő szolgáltatásaink széles köréről!