A város vízellátását biztosító egyik 400 mm-es fővezeték tört el ma reggel (2017.05.12) Kecskeméten a Mártírok útján, a Segesvári utcánál.

Frissítés:

Mint jeleztük, a város vízellátását biztosító egyik 400 mm-es fővezeték tört el ma (05.12-én) reggel, rövid idő alatt sikerült a nyomást helyreállítani, a kármentesítés folyamatban van. Már csak a csőtörés közvetlen közelében lévő 22 ingatlan van kizárva a szolgáltatásból, melyek ellátását igyekszünk a délutáni órákra helyreállítani.

A Vadrózsa utcában is történt egy csőtörés a nyomásingadozás miatt, melynek helyreállítását elkezdték munkatársaink, az található 28 ingatlan ellátásáról is igyekszünk minél hamarabb gondoskodni.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a város vízellátását biztosító egyik 400 mm-es fővezeték tört el ma reggel (05.12) Kecskeméten a Mártírok útján, a Segesvári utcánál. A vízmű és a katasztrófavédelem munkatársai már dolgoznak a hiba elhárításán, a hibás vezetékrész kiszakaszolásával igyekeznek a hálózati nyomást visszaállítani. A Műkertvárosban az érintett területen élők türelmét kérjük, mindent megteszünk az ivóvízellátás mielőbbi visszaállításáért!

Megértésüket köszönjük!

BÁCSVÍZ Zrt.

csotorés