Elhalasztja nyílt napját a BÁCSVÍZ Zrt.!

Régi hagyomány a BÁCSVÍZ Zrt-nél, hogy Kecskeméten és több vidéki üzemmérnökségén nyílt napot tart a Víz világnapja alkalmából. A megyeszékhelyen március 23-ára hirdette meg a Társaság a rendezvényt, azt azonban a koronavírus okozta fertőzés megelőzése érdekében egy később kijelölt időpontra elhalasztja.

A cég vezetése számára kiemelten fontos, hogy minden lehetséges módon csökkentse a megbetegedések kockázatát, ezért született döntés arról, hogy a több mint 800 óvodás és általános iskolás gyermeket, középiskolás fiatalt valamint felnőtt látogatót nem fogadja telephelyein a járványveszély elmúltáig. Az érintetteket a nyílt nap szervezői telefonon és e-mailben is tájékoztatják a programok elhalasztásáról.

A BÁCSVÍZ Zrt. személyes ügyfélszolgálati munkatársai a megszokott munkarendben fogadják az ügyfeleket.

A cég vezetése kéri Tisztelt Felhasználóit, hogy a fertőzésveszély kockázatának csökkentése érdekében lázas, beteg állapotban a személyes ügyfélszolgálati iroda helyett a http://www.bacsviz.hu/ honlapon elérhető online ügyfélszolgálatot keresse fel, vagy tárcsázza a 06/80/40-30-20-as, ingyenesen hívható telefonszámot!

Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük!