Hírek

 • TÁJÉKOZTATÁS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT SZÜNETELÉSÉRŐL

  Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Ceglédi Ügyfélszolgálati Fiókirodánkban 2018 július 9-én, hétfőn technikai okok miatt az ügyfélfogadás szünetel. Személyes ügyintézés a Nagykőrösi Fiókirodában lehetséges 8-18 óra között (Nagykőrös Abonyi út 21.) A telefonos ügyfélszolgálat (06 80/40-30-20) és a műszaki hibabejelentés (06 80/200-423) zavartalanul működik. Köszönjük szíves megértésüket.                            Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.

 • TÁJÉKOZTATÁS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT SZÜNETELÉSÉRŐL

  Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BÁCSVÍZ ügyfélszolgálati irodáiban és telefonos ügyfélszolgálatán 2018. június 1-én, pénteken az ügyfélfogadás szünetel. A műszaki hibabejelentés zavartalan: 06-80/200-423 Email: info@bacsviz.hu Megértésüket köszönjük. Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.

 • ÉRTESÍTÉS IDŐSZAKOS VÍZHIÁNYRÓL

  Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy Kecskemét-Ménteleken, valamint a Kossuth telepen (volt TSZ falu) és a Ménteleki (Ladánybenei) úton 2018. május 25-én, pénteken 9:00 – 13:00 óra között időszakos vízhiány lesz, tervezett karbantartás miatt. Kérjük szíves megértésüket. Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.  

 • A BÁCSVÍZ Zrt. a víziközmű-szolgáltatást érintő jogszabályváltozások miatt módosította Üzletszabályzatát.

  Tisztelt Felhasználóink! A BÁCSVÍZ Zrt. a víziközmű-szolgáltatást érintő jogszabályváltozások miatt módosította Üzletszabályzatát. Az 58/2013. (II.27.) számú Kormányrendelet 89.§ szerint a módosított Üzletszabályzat tervezetet a társaság véleményezés céljából a változások megjelölésével a honlapján köteles közzétenni. Az aktuális változásokat piros háttérszínnel jelöltük. A véleményezésre a honlapon történő megjelenéstől számított 20 napon belül, 2018. június 6-ig van lehetőség. A […]

 • ÉRTESÍTÉS IDŐSZAKOS VÍZHIÁNYRÓL

  Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a Kecskemét Ménteleki út, Méntelek-Talfája (volt TSZ falu) területeken 2018. április 23-án, hétfőn 9:00 – 13:00 óra között időszakos vízhiány lesz, tervezett karbantartás miatt. Kérjük szíves megértésüket. Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.  

 • ÉRTESÍTÉS IDŐSZAKOS VÍZHIÁNYRÓL

  Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy Kecskeméten, a Halasi úti kiskertes területen 2018. április 25-én, szerdán 9:00 – 13:00 óra között időszakos vízhiány lesz, tervezett karbantartás miatt. Kérjük szíves megértésüket. Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.  

 • TÁJÉKOZTATÁS ÜGYFÉLFOGADÁS SZÜNETELÉSÉRŐL

  Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BÁCSVÍZ Ügyfélszolgálati Irodáiban és Telefonos Ügyfélszolgálatán 2018. április 20-21-én az ügyfélfogadás szünetel. A műszaki hibabejelentés zavartalan: 06-80/200-423 Email: info@bacsviz.hu Megértésüket köszönjük. Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.  

 • A környezetvédelem jeles napjai

  Kecskemét önkormányzata támogatói segítségével idén is elkészítette a Környezetvédelem Jeles Napjai című programfüzetet. A rendezvénysorozatot szemléltető kiadvány elektronikus formában megtalálható és letölthető a város honlapján, amely az alábbi linken érhető el: http://kecskemet.hu/?r=1103&c=34458&l=  

 • A BÁCSVÍZ munkatársainak adják ki magukat a csalók

  A napokban Kecskemétről, Nagykőrösről és Ceglédről is érkeztek a BÁCSVÍZ Zrt-hez olyan lakossági bejelentések, melyek szerint magukat a cég munkatársainak kiadó személyek csöngetnek be házakhoz, lakóingatlanokhoz. A bejelentések mindegyike két férfiról számol be, akik arra hivatkoznak, hogy a közelben csőtörés történt, ezért ellenőrizniük kell, hogy el vannak-e zárva a csapok, illetve ha nem, akkor el […]

 • TÁJÉKOZTATÁS ÜGYFÉLFOGADÁS SZÜNETELÉSÉRŐL

  Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BÁCSVÍZ Ügyfélszolgálati Irodáiban és Telefonos Ügyfélszolgálatán 2018. március 15-18. között az ügyfélfogadás szünetel. A műszaki hibabejelentés zavartalan: 06-80/200-423 Email: info@bacsviz.hu Megértésüket köszönjük. Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.