Hírek

 • Tájékoztatás ügyfélszolgálat szüneteléséről

  Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy kecskeméti ügyfélszolgálati irodánkban 2017. november 17-én, pénteken az ügyfélfogadás szünetel. Megértésüket köszönjük. Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.  

 • Tájékoztatás csőtörés miatti félpályás útlezárásról és átmeneti vízhiányról

  Értesítjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy ma – 2017. október 18-án délután – Kecskeméten, a Nyíri út és a Jász utca kereszteződésében csőtörés történt. A javítási, hibaelhárítási munkálatok idején a Nyíri út érintett szakaszán félpályás útlezárás van. A szolgáltatás helyreállításáig a Nyíri út és a Széchenyi körút közötti területen, illetve a Jász utcán vízhiányra kell számítani. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 • Tájékoztatás illetéktelen díjbeszedésről

  A BÁCSVÍZ Zrt-hez több lakossági és közületi bejelentés érkezett arról, hogy a BÁCSVÍZ Zrt. munkatársaként bemutatkozó személyek vízdíjtartozás vagy általuk elvégzett szolgáltatás ellenértékét a helyszínen kérik az ott tartózkodó személyektől. Felhívjuk figyelmüket, hogy legyenek különösen körültekintők és hasonló megkeresés esetén pénzt csak magát arcképes BÁCSVÍZ-igazolvánnyal rendelkező személy részére adjanak át, valamint az esetleges helyszíni fizetésről […]

 • Tájékoztatás víz- és csatornadíj részszámlák kiállításának alsó értékhatáráról

  Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk Üzletszabályzata V. kiadásának 10.1 pontjában foglaltak szerint 2017. szeptember hótól kezdődően – a számlázási ütemterv szerint kiállítandó elszámoló számlák kivételével­ – 2.540 bruttó számlaérték (2 000 Ft + áfa) alatt nem állítunk ki víz- és csatornadíj számlát. Részszámlát abban a hónapban számlázunk első alkalommal, melyben a bruttó számlaérték meghaladja […]

 • Nagyrévi Fogyasztóink figyelmébe! Tájékoztatás meghibásodás miatti vízhiányról

  Tisztelt Fogyasztóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy ma – 2017. augusztus 30-án, szerdán délelőtt – váratlan távvezeték meghibásodás történt Tiszainoka és Nagyrév között. A meghibásodás miatt Nagyrév településen a vezetékes vízellátás várhatóan hat órát meghaladóan szünetel. Ez idő alatt a BÁCSVÍZ Zrt. lajtoskocsikkal biztosítja a település lakóinak ivó- és használati vízellátását. A hiba elhárítását a BÁCSVÍZ Zrt. munkatársai […]

 • Tájékoztatás módosított Üzletszabályzat hatályba lépéséről

  Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BÁCSVÍZ  Zrt. módosított Üzletszabályzatát a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 2017. augusztus 18-án jóváhagyta. A BÁCSVÍZ Zrt. egységes szerkezetbe foglalt hatályos Üzletszabályzata honlapunkon elérhető az Ügyfélszolgálat menüpont Üzletszabályzat almenüpontjában. Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.  

 • Tájékoztatás meghibásodás miatti vízhiányról

  Tisztelt Fogyasztóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy ma – 2017. augusztus 16-án, délután – váratlan távvezeték meghibásodás miatt Gátér település vízellátásában vízhiány jelentkezhet. A hiba elhárítását a BÁCSVÍZ Zrt. munkatársai megkezdték, a szolgáltatás előreláthatólag 17 órára helyreáll. Megértésüket köszönjük!   

 • Tájékoztatás közműegyeztetés szüneteléséről

  Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. július 31-én, hétfőn a közműegyeztetés szünetel. Helyette másnap, 2017. augusztus 1-én, kedden várjuk ügyfeleinket, 10 és 14 óra között. Megértésüket köszönjük! Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.

 • Tájékoztatás elektronikus ügyintézés szüneteléséről

  Tisztelt Ügyfelünk!                Tájékoztatjuk, hogy 2017. 07. 21-én, pénteken 14 órától 07. 24-én, hétfőn 8 óráig az elektronikus ügyintézés karbantartási munkálatok miatt szünetel. Köszönjük szíves megértését.                             Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.  

 • Tájékoztatás ivóvíz- és szennyvízbekötés díjának változásáról

  Tájékoztatjuk tisztelt felhasználóinkat, illetve leendő felhasználóinkat, hogy a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. számú törvény 55/H. § módosítása alapján 2017. július 1-jétől új előírások érvényesek a közműbekötések díjaira vonatkozóan. Az új rendelkezések szerint a 2017.07.01. után megvalósuló legfeljebb 32 mm átmérőjű ivóvíz-, illetve a legfeljebb 160 mm átmérőjű szennyvíz-bekötés esetén díjmentesek az alábbi tételek: – […]