Tájékoztatás rácsatlakozás lehetőségéről

Tájékoztatjuk leendő Felhasználóinkat, hogy a „Kék-víz” Észak-Bács-Kiskun Megyei Ivóvízminőség-javító Program keretében megvalósult új elosztóhálózatok és a települések közötti távvezetékek mentén fekvő ingatlanoknak lehetőségük lesz az ivóvízhálózatra történő csatlakozásra.

Érintett települések: Helvécia, Fülöpháza, Kerekegyháza, Kunbaracs, Izsák, Ágasegyháza, Kiskunfélegyháza, Gátér, Pálmonostora, Petőfiszállás, Bugac, Bugacpusztaháza, Fülöpjakab, Kunadacs, Kunpeszér, Szabadszállás

Vízbekötéssel kapcsolatos előzetes információ a 06-40-40-30-20 helyi tarifával hívható központi telefonszámon kérhető (2 gomb Egyéb ügyintézés menüpont – partnerazonosító hiányában kérjük, várja a kezelő jelentkezését).

A vízbekötésekkel kapcsolatos fontosabb tudnivalók az alábbiak:

  • A bekötés létesítését az ingatlan tulajdonosa vagy egyéb jogcímen használója az ingatlan tulajdonosának írásbeli hozzájárulása birtokában kezdeményezheti a területileg illetékes ügyfélszolgálati irodánkon.
  • A vízbekötés létesítésére engedélyes tervet kell készíttetni szaktervezővel, és azt be kell nyújtani társaságunk részére jóváhagyás céljából.
  • A megrendelés kezdeményezőjének gondoskodni kell a vízmérőhely (akna) kialakításáról, ezzel kapcsolatos tájékoztató anyagot ide kattintva érheti el.
  • A bekötővezeték kiépítését, fertőtlenítését, nyomáspróbáját, geodéziai bemérését csak a szolgáltató végezheti, ezek munkadíját az igénybejelentő köteles megelőlegezni a kivitelezés ügyfélszolgálaton történő megrendelésekor.
  • A bekötés megvalósulásával egy időben társaságunk a felhasználókkal közszolgáltatási szerződést köt.

A kivitelezőtől kapott információ szerint a fővezetékek műszaki átadása és üzembe helyezése 2015. szeptember 30-án várható, a bekötések kivitelezését ezt követően lehet megrendelni.