TÁJÉKOZTATÁS ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁK ÁTMENETI ZÁRVA TARTÁSÁRÓL

Tisztelt Felhasználóink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a kialakult járványügyi veszélyhelyzet miatt a BÁCSVÍZ ZRT. KÖPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁJA ÉS VALAMENNYI FIÓKIRODÁJA 2020. MÁRCIUS 16-TÓL ÁTMENETILEG ZÁRVA TART.

A fenti döntést cégünk vezetése a koronavírus magyarországi megjelenésére való tekintettel, a kormány által meghatározott irányelveknek megfelelően hozta meg.

Továbbra is célunk, hogy munkatársaink munkavégzési képességét, munkára alkalmas állapotát megőrizzük, szolgáltatásaink folyamatos biztosítása érdekében.

Tisztelt Felhasználóink továbbra is elérnek bennünket a 06/80/40-30-20-as, ingyenesen hívható ügyfélszolgálati telefonszámon, az info@bacsviz.hu e-mai címen, valamint a http://www.bacsviz.hu/ honlapon elérhető online ügyfélszolgálaton is intézhetik ügyeiket.

Megkérjük ügyfeleinket, partnereinket, és a velünk kapcsolatban álló hivatalokat, hogy papíralapú, postai levelezés helyett, ha lehetőségük engedi, e-mailen (info@bacsviz.hu), cégkapun (KRID: 10734702), vagy hivatali kapun (rövid név: BACSVIZ, krid: 308323175) tartsák velünk a kapcsolatot.

Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.