A BÁCSVÍZ E-SZÁMLA KAMPÁNYÁNAK ELSŐ NYERTESÉT KÖSZÖNTÖTTÉK

November 17-én, csütörtökön a BÁCSVÍZ Zrt. Izsáki úti ügyfélszolgálatán köszöntötték a cég e-számla kampányához kapcsolódó nyereményjáték első nyertesét. Hammerné Garaczi Rita kecskeméti felhasználónak Kurdi Viktor elnök-vezérigazgató adta át a kisorsolt tabletet.
A cég októberben indította el „E-számla kampány a BÁCSVÍZ Zrt.-nél” nyereményjátékát. Ennek keretében mindazok, akik október 24. és december 18. között e-számlára váltanak, nem csak egyszeri 3 ezer forintos kedvezményt kapnak lakossági vízdíjukból, hanem automatikusan részt vesznek a nyereményjátékban is. Az első sorsolást november 14-én tartották meg. A kampány indulásától kezdődően 422-en váltottak e-számlára. Közülük Hammerné Garaczi Ritának kedvezett a szerencse, így november 17-én őt köszöntötték a központi ügyfélszolgálaton. A tabletet Kurdi Viktor elnök-vezérigazgató adta át. A nyertes elmondta, hogy a víz- és csatornadíj kivételével már minden közüzemi számlájukat elektronikus úton fizették be, és mindenképpen terveik között volt, hogy a víziközmű szolgáltató felé is környezetbarát módon, online kezeljék víz- és csatornadíj számláikat.
A nyereményjáték folytatódik, két sorsolás még hátra van, további értékes nyereményekkel, egy okosórával és egy 100 ezer forint értékű utalvánnyal. Emellett természetesen továbbra is minden e-számlára váltó felhasználó megkapja a már említett 3 ezer forintos kedvezményt. Nézzen vízdíj számláira másként. Környezetbarát módon. Online. A további részletekről IDE KATTINTVA tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

Ugrás a tartalomhoz