LABORATÓRIUM

Kecskeméten működő Laboratóriumunk a MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány szerinti akkreditációval rendelkezik. Korszerű műszerekkel rendszeresen ellenőrizzük vízbázisainkat, a vízkezelő művek megfelelő működését és a Társaságunk által szolgáltatott ivóvíz minőségét. Környezetünk védelme érdekében folyamatosan vizsgáljuk a szennyvíztisztító telepekre befolyó nyers és az onnan távozó tisztított szennyvíz, a befogadóban lévő felszíni víz összetételét, a szennyvíztisztítás során keletkező szennyvíziszap és komposzt minőségi paramétereit, vízbázisainkon és szennyvíztisztító telepeinken található monitoring kutak víz összetételét. Feladatunk új ivóvíz és szennyvíztisztító telepek próbaüzemi vizsgálatainak elvégzése. Részt veszünk ivóvíz és szennyvízkezelési technológiák laboratóriumi és félüzemi kísérleteinek lebonyolításában, az eredmények értékelésében. A BÁCSVÍZ Zrt. szervezeti egységei részéről érkező megbízásokon túl, külső ügyfelek megrendeléseit is teljesítjük. A rugalmas, pontos és versenyképes árakon nyújtott szolgáltatásainkat magánszemélyek, élelmiszeripari vállalkozások, fürdő-üzemeltetők és környezetvédelmi szolgáltatást nyújtó vállalkozások veszik igénybe.

A BÁCSVÍZ Zrt. Laboratórium vállalja külső Ügyfelek (magánszemélyek, cégek, egyéni vállalkozók, stb.) vízmintáinak akkreditált mintavételét és vizsgálatát. Az akkreditált mintavételre és vizsgálatra vonatkozó igényét kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével jelezze felénk! A mintavétel időpontját az Ügyfél által az űrlapon megadott elérhetőségeken keresztül igazoljuk vissza.

Amennyiben az akkreditált mintavétellel kapcsolatban részletesebb tájékoztatásra tart igényt, vizsgálati igényét, kérdéseit leadhatja telefonon, vagy emailen az alábbi elérhetőségeken.

Amennyiben csak tájékoztató (nem akkreditált) vizsgálatra van szüksége, az Ügyfél által vett vízmintát leadhatja a Laboratóriumban. A minták behozatalára a hét utolsó munkanapja kivételével hétköznap 7:30 – 15:30 között van lehetőség, előzetes időpont foglalásra nincs szükség. A behozott mintát célszerű egy legalább 1,5L-es tiszta ásványvizes (nem üdítős!) palackba, légmentesen megvenni, és a mintavételtől számított 12 órán belül a Laboratóriumba szállítani. FONTOS: Az Ügyfél által behozott vízmintáról kiállított Vizsgálati jegyzőkönyvet harmadik fél (kormányhivatal, NÉBIH, bank, stb) nem fogadja el.

A mintavétellel és az egyéb vizsgálatokkal (pl. bakteriológia) kapcsolatban részletesebb tájékoztatás kérhető az alábbi elérhetőségeken.

LABORATÓRIUM ELÉRHETŐSÉGEI:

  • Cím:

    6000 Kecskemét, Izsáki út 13.

  • Telefon:

    +36 (76) 480-860

  • Email cím:

    info@bacsviz.hu

BÁCSVÍZ Zrt. laboratórium
Ugrás a tartalomhoz