Társadalmi szerepvállalás

TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS SZEMLÉLET

Hiszünk abban, hogy a társadalmi szerepvállalás nem csak kötelesség, de elköteleződés is.

Társaságunk tevékenységéhez, nagyságához méltóan az elmúlt években is komoly erőfeszítéseket tett a társadalmi szerepvállalás érdekében. Célul tűztük ki, hogy ezen tevékenységeinket még tudatosabban, eredményesebben próbáljuk végezni. Ennek érdekében feltérképeztük a felelősségvállalás terén alkalmazott gyakorlatunkat, majd ennek alapján fejlesztési projekteket határoztunk meg, melynek megvalósításával még hatékonyabbak és eredményesebbek kívánunk lenni a társadalmi felelősségünk vállalásában. Fókuszterületeink a CSR szemléletmód és tudatosság erősítése, a környezettudatosság, környezetvédelem népszerűsítése, valamint az egészségmegőrzés fontosságának hirdetése.
Az elmúlt években a társadalmi szerepvállalás, valamint a szervezeti kiválóság terén elért fejlődésünkért a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület oklevelét és plakettjét vehettük át.

2014-ben 88 szervezetet, illetve rendezvényt támogattunk 8,5 millió Ft értékben. Támogatásaink, valamint szociális, környezetvédelmi vonatkozású szerepvállalásaink, törekvéseink is a fenti célt szolgálták.

Támogatásokat nyújtottunk iskoláknak, alapítványoknak, sportegyesületeknek, gyermek- és szociális intézményeknek, valamint kulturális és sport rendezvények, események megszervezéséhez.
Több száz érdeklődő részvételével megrendeztük a Víz Világnapjához, valamint a Föld Napjához kapcsolódó nyílt napjainkat. Részt vettünk a működési területünkön szervezett, környezetvédelemhez kapcsolódó kampányokban, rendezvényeken (pl. Autómentes nap, Ne légy jeti!-program). Munkatársaink számára prevenciós egészségügyi szűrőviszgálatokat szerveztünk. Véradóbarát munkahely címünkhöz illően önkéntes véradást már évi két alkalommal szerveztünk kollégáink körében. A megújuló energiaforrások használatát tovább bővítettük. Madárbarát munkahelyként működtünk.

  • aloldal_menu_1

  • aloldal_menu_2

  • aloldal_menu_3