TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS SZEMLÉLET

Hiszünk abban, hogy a társadalmi szerepvállalás nem csak kötelesség, de elköteleződés is.

Társaságunk hosszú távon és felelősen gondolkodó közszolgáltatóhoz méltó módon igyekszik részt vállalni a társadalom és a környezet iránti felelősségből.  Fókuszterületeink a CSR szemléletmód és tudatosság erősítése, a környezettudatosság, környezetvédelem népszerűsítése, valamint az egészségmegőrzés fontosságának hirdetése.

Szponzorációink, valamint szociális, kulturális, környezetvédelmi vonatkozású szerepvállalásaink, támogatásaink is a fenti célt szolgálják.

2019-ben 110 szervezetet, illetve rendezvényt támogattunk: iskolák, alapítványok, sportegyesületek, gyermek- és szociális intézmények céljainak megvalósulásához, valamint kulturális és sport rendezvények, események megszervezéséhez tudtunk hozzájárulni, mindösszesen 11,5 millió Ft összeggel.

Hisszük, hogy az ismeretterjesztés és szemléletformálás egyik leghatékonyabb eszköze a példamutatás, és bízunk benne, hogy tevékenységekkel hiteles mintaként tudunk szolgálni a társadalmi felelősségvállalás terén:

Több száz érdeklődő részvételével megrendezzük a Víz Világnapjához, valamint a Föld Napjához kapcsolódó nyílt napjainkat.

Részt veszünk a működési területünkön szervezett, környezetvédelemhez kapcsolódó kampányokban, rendezvényeken is.

A megújuló energiaforrások használatát folyamatosan bővítjük, energiairányítási rendszert vezetünk be a hatékony felhasználás érdekében.

Ugrás a tartalomhoz