Karrier

 JÖVŐKÉPÜNK

A BÁCSVÍZ Zrt. a régió meghatározó víziközmű-szolgáltatójaként – ügyfelei, tulajdonosai és a társadalom elégedettsége mellett -, a szolgáltatás színvonala, biztonsága, fenntarthatósága tekintetében is a legjobb eredményt elérő szolgáltatók közé tartozzon.

KÜLDETÉSÜNK

A Társaság a teljesítmény-mutatóinak folyamatos javítása mellett az európai normáknak, valamint a fogyasztói és tulajdonosi elvárásoknak mindenkor megfelelő, magas színvonalú víz- és csatornaszolgáltatást nyújtson.

Szeretne egy dinamikus, céltudatos csapat tagja lenni?

JELENLEG AKTUÁLIS ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK:

VÍZHÁLÓZATI CSOPORTVEZETŐ

VÍZTERMELÉSI CSOPORTVEZETŐ

VÍZHÁLÓZATI CSOPORTVEZETŐ

Lehetőség nyílt Vízhálózati csoportvezető munkakör betöltésére.

Legfontosabb feladat az üzemben dolgozó fizikai munkatársak napi tevékenységének koordinálása; a vízhálózat karbantartási, építési és felújítási munkáinak ütemezése, kivitelezése és az ezzel kapcsolatos dokumentációk elkészítése; aktív együttműködés az önkormányzatokkal, társközművekkel, társrészlegekkel, alvállalkozókkal, valamint a lakossági felhasználókkal.

Pozitívumként értékeljük, ha van önkormányzati vagy társközműnél hasonló munkakörben szerzett tapasztalat.

E kompetenciákon túl felhasználói szintű számítástechnikai ismeret és B kategóriás gépjárművezetői engedély szükséges a jelentkezéshez.

A pozíció betöltéséhez építőmérnöki, környezetmérnöki, vízügyi üzemeltetési mérnöki, vízgazdálkodási mérnöki, vízépítési szakmérnöki, mélyépítő, vagy egyéb, releváns felsőfokú szakképesítés szükséges.

Mit nyújtunk munkatársaink számára? Stabil, elismert és fejlett infrastruktúrájú vállalati hátteret, versenyképes bért és juttatási csomagot, közösségi élményeket és demokratikus vállalati kultúrát.

Bármilyen kérdés merül fel az álláslehetőséggel kapcsolatban, elérhetőek vagyunk az info@bacsviz.hu email címen és ide várjuk a fényképes szakmai önéletrajzot, valamint a motivációs levelet.


VÍZTERMELÉSI CSOPORTVEZETŐ

Lehetőség nyílt Víztermelési csoportvezető munkakör betöltésére Kiskunfélegyházára és Tiszakécskére, építőmérnöki, környezetmérnöki, vízügyi üzemeltetési mérnöki, vagy egyéb, releváns felsőfokú szakképesítéssel.

Napi tevékenységek közé tartozik a vízműtelep üzemeltetési feladatainak ellátása; karbantartási munkák tervezése; munkatársak napi feladatainak szervezése; beruházási és felújítási munkák tervezése, bonyolítása, kivitelezése; műszaki adminisztráció az alkalmazott integrált rendszerekben; kapcsolattartás és együttműködés önkormányzatok, hatóságok, vállalkozók képviselőivel.

Felhasználói szintű számítástechnikai ismeret és B kategóriás gépjárművezetői engedély is szükséges a jelentkezéshez.

Mit nyújtunk munkatársaink számára? Stabil, elismert és fejlett infrastruktúrájú vállalati hátteret, versenyképes bért és juttatási csomagot, közösségi élményeket és demokratikus vállalati kultúrát.

Bármilyen kérdés merül fel az álláslehetőséggel kapcsolatban, elérhetőek vagyunk az info@bacsviz.hu email címen, ide várjuk a fényképes szakmai önéletrajzot és a motivációs levelet.


  • aloldal_menu_1

  • aloldal_menu_2

  • aloldal_menu_3