E-számla

Kedvezményes E-SZÁMLA -AKCIÓ 

E-számlával most még vízdíján is spórolhat!

Akciónk keretében MOST 1 000 Ft+ ÁFA kedvezményt biztosítunk az Ön számára e-számlára váltás esetén, melyet a soron következő lakossági vízdíj számlájában számolunk el.

Az engedmény feltétele az e-számla szolgáltatás legalább egy évig történő igénybevétele. Amennyiben egy éven belül visszatér papír alapú számlázásra, a kedvezmény összege visszavonásra kerül a követő számlájában.

A számlázási mód váltásáról bővebb információt talál honlapunkon (www.bacsviz.hu), ahol akár online is válthat, amint regisztrált elektronikus ügyfélszolgálatunkra.

Tájékoztatjuk arról is, hogy az e-számla váltásra vonatkozó engedményt csak egyszeri alkalommal tudjuk biztosítani lakossági ügyfeleink részére, a felhasználási helyek számától függetlenül.

Az akció 2016. augusztus 15-től visszavonásig érvényes.

 

VÁLTSON ELEKTRONIKUS SZÁMLÁRA (E-SZÁMLÁRA), MERT:

  • gyors, pontos, melynek elkészültéről e-mailben kap üzenetet, így levelezéséből naprakészen nyomon követheti a számla tartalmát, fizetési határidejét,

  • környezetbarát, mivel papír- és festéktakarékos megoldás,

  • praktikus, mivel nem halmozódnak Önnél a papírok, elektronikusan bármikor előkeresheti számláját.

Tájékoztató az E-számlára váltás menetéről

A BÁCSVÍZ Zrt. 2014 júniusától biztosítja ügyfelei számára az e-számlára történő átállás lehetőségét, mely szolgáltatás igénylése és használata teljesen díjmentes, sőt váltás esetén egyszeri 1 000 Ft kedvezményt adunk lakossági vízdíjából.

Az elektronikus formában kiállított hiteles számla megfelel a jogszabályi előírásoknak, egyenértékű a papír számlával. Könnyen elérhető, PDF formátumban letölthető, elektronikus aláírással és időbélyeggel ellátott, biztonságos, költségtakarékos és nem utolsósorban környezetkímélő megoldás.

Regisztráció : www.bacsviz.hu

Online felületünkön a számlalevél első oldalán található felhasználó azonosító számmal illetve egy tetszőlegesen megadott bejelentkezési névvel (nagybetű, kisbetű, szám, ékezet és a különleges karakter kerülendő) végezhető el a regisztráció. (Egy bejelentkezési névhez egy regisztráció tartozhat, egyezőség esetén a rendszer hibaüzenetet generál).

Szükséges még e-mail cím illetve telefonszám megadása. Ugyanazon e-mail cím több regisztrációhoz is tartozhat.

A belépéshez szükséges az Ön által megadott e-mail címre küldött megerősítő e-mail aktiválása. Ezt az aktiváló linkre kattintva, vagy a böngésző címsorába másolva teheti meg.

(Amennyiben nem sikerül a regisztráció aktiválása, kérjük vegye fel telefonos ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a 06-80-40-30-20-as ingyenesen hívható telefonszámon).

E-számlára váltás

Bejelentkezés után a Fizetési módok menüpont alatt van lehetőség az e-számlára váltásra az alábbiak szerint:

  • e-számla átutalással, ebben az esetben saját netbankján/pénzintézetén keresztül indíthat utalást, illetve online bankkártyás fizetéssel egyenlítheti ki számláit (bankkártyás fizetésnek minősül) bankszámlaszám megadása szükséges a pénzügyi kapcsolattartás érdekében;
  • e-számla csoportos beszedéssel, mely fizetési mód választása után kérjük, szíveskedjen felvenni a kapcsolatot számlavezető pénzintézetével. Az Ön szerződéses folyószámla számára (a számla harmadik oldalán található) és a BÁCSVÍZ Zrt. azonosítójára (A10734702T203) adott megbízás alapján megvalósulhat a díjtételek leemelése.

A sikeres váltásról a megadott e-mail címre értesítést küldünk, ezt követően a számlák elektronikusan kerülnek kiállításra és megküldésre, a továbbiakban papír alapú számlát és csekket nem postázunk.

Kérjük, hogy bankszámlaszámát a fizetési mód váltásánál (e-számla átutalás) szíveskedjen rögzíteni, melyre az esetleges túlfizetés visszautaláskor van szükség. Az Ön bankszámlaszámát kizárólag az elektronikus számlára váltáshoz használjuk fel.

E-számla megtekintése

Online fiókjában a még kifizetetlen számláit tekintheti meg, Korábbi elektronikus számláit saját levelező rendszerében keresheti vissza. (A váltás előtti számlái továbbra is papír alapon tekinthetőek meg.)

Bízunk abban, hogy Önt is e-számlás Ügyfeleink között köszönthetjük!

  • aloldal_menu_1

  • aloldal_menu_2

  • aloldal_menu_3