Üzletszabályzat

ÜZLETSZABÁLYZAT

Tisztelt Felhasználóink!

A BÁCSVÍZ Zrt. a víziközmű-szolgáltatást érintő jogszabályváltozások miatt módosította Üzletszabályzatát. Az 58/2013. (II.27.) számú Kormányrendelet 89.§ szerint a módosított Üzletszabályzat tervezetet a társaság véleményezés céljából a változások megjelölésével a honlapján köteles közzétenni. Az aktuális változásokat piros háttérszínnel jelöltük. A véleményezésre a honlapon történő megjelenéstől számított 20 napon belül, 2020. szeptember 28-ig van lehetőség. A véleményezési időszakot követő 15 napon belül társaságunk az Üzletszabályzat módosítását a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal részére jóváhagyásra megküldi.

Kérjük, hogy kérdéseiket, észrevételeiket az elérhetőségük megjelölésével az info@bacsviz.hu email címre a megjelölt határidőig küldjék meg! Köszönjük közreműködésüket!

Tisztelettel: BÁCSVÍZ Zrt.

BÁCSVÍZ Zrt. Üzletszabályzat VIII. kiadás véleményezésre

Tisztelt Felhasználóink!

A BÁCSVÍZ  Zrt. módosított Üzletszabályzatát a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 2019. október 28-án jóváhagyta. A BÁCSVÍZ Zrt. egységes szerkezetbe foglalt hatályos Üzletszabályzata elektronikus hitelesítéssel  rendelkezik, külön aláírás nélkül érvényes:

BÁCSVÍZ Zrt. Üzletszabályzat VII. kiadás (2019)

Üzletszabályzatunk előző, már NEM HATÁLYOS verziói:

BÁCSVÍZ Zrt. Üzletszabályzat VI. kiadás (2018) BÁCSVÍZ Zrt. Üzletszabályzat V. kiadás (2017) BÁCSVÍZ Zrt. Üzletszabályzat IV. kiadás (2016) BÁCSVÍZ Zrt. Üzletszabályzat III. kiadás (2015)

BÁCSVÍZ Zrt. Üzletszabályzat II. kiadás (2014)

BÁCSVÍZ Zrt. Üzletszabályzat I. kiadás (2013)

  • aloldal_menu_1

  • aloldal_menu_2

  • aloldal_menu_3