Üzletszabályzat

ÜZLETSZABÁLYZAT

Tisztelt Felhasználóink!

A BÁCSVÍZ Zrt. a víziközmű-szolgáltatást érintő jogszabályváltozások miatt módosította Üzletszabályzatát. Az 58/2013. (II.27.) számú Kormányrendelet 89.§ szerint a módosított Üzletszabályzat tervezetet a társaság véleményezés céljából a változások megjelölésével a honlapján köteles közzétenni. Az aktuális változásokat piros háttérszínnel jelöltük. A véleményezésre a honlapon történő megjelenéstől számított 20 napon belül, 2019. augusztus 11-ig van lehetőség. A véleményezési időszakot követő 15 napon belül társaságunk az Üzletszabályzat módosítását a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal részére jóváhagyásra megküldi.

Kérjük, hogy kérdéseiket, észrevételeiket az elérhetőségük megjelölésével az info@bacsviz.hu email címre a megjelölt határidőig küldjék meg! Köszönjük közreműködésüket!

BÁCSVÍZ Zrt. Üzletszabályzat VII. kiadás véleményezésre (2019)

Tisztelt Felhasználóink!

A BÁCSVÍZ  Zrt. módosított Üzletszabályzatát a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 2018. augusztus 13-án jóváhagyta. A BÁCSVÍZ Zrt. egységes szerkezetbe foglalt hatályos Üzletszabályzata elektronikus hitelesítéssel  rendelkezik, külön aláírás nélkül érvényes:

BÁCSVÍZ Zrt. Üzletszabályzat VI. kiadás (2018)

Üzletszabályzatunk előző, már NEM HATÁLYOS verziói:

BÁCSVÍZ Zrt. Üzletszabályzat V. kiadás (2017) BÁCSVÍZ Zrt. Üzletszabályzat IV. kiadás (2016) BÁCSVÍZ Zrt. Üzletszabályzat III. kiadás (2015)

BÁCSVÍZ Zrt. Üzletszabályzat II. kiadás (2014)

BÁCSVÍZ Zrt. Üzletszabályzat I. kiadás (2013)

  • aloldal_menu_1

  • aloldal_menu_2

  • aloldal_menu_3