A BÁCSVÍZ E-SZÁMLA KAMPÁNYÁNAK MÁSODIK NYERTESÉT KÖSZÖNTÖTTÉK

December 13-án, kedden a BÁCSVÍZ Zrt. Izsáki úti ügyfélszolgálatán köszöntötték a cég e-számla kampányához kapcsolódó nyereményjáték második nyertesét. Kiss Zoltán kecskeméti felhasználónak Kurdi Viktor elnök-vezérigazgató adta át a kisorsolt okosórát.

A cég októberben indította el „E-számla kampány a BÁCSVÍZ Zrt.-nél” nyereményjátékát. Ennek keretében mindazok, akik október 24. és december 18. között e-számlára váltanak, nem csak egyszeri 3 ezer forintos kedvezményt kapnak lakossági vízdíjukból, hanem automatikusan részt vesznek a nyereményjátékban is. A kampány indulásától kezdődően 1815 felhasználási helyen váltottak e-számlára. Az első sorsolást november 14-én tartották meg, akkor Hammerné Garaczi Rita egy tabletet nyert. A december 5-én megtartott második sorsoláson Kiss Zoltán kecskeméti felhasználónak kedvezett a szerencse, így december 13-án őt köszöntötték a központi ügyfélszolgálaton. Az okosórát Kurdi Viktor elnök-vezérigazgató adta át.

A nyereményjáték folytatódik, egy sorsolás még hátra van, egy 100 ezer forint értékű ajándékkártyával. Emellett természetesen továbbra is minden e-számlára váltó felhasználó megkapja a már említett 3 ezer forintos kedvezményt. Nézzen vízdíj számláira másként. Környezetbarát módon. Online. A további részletekről IDE KATTINTVA tájékozódhatnak az érdeklődők.

Ugrás a tartalomhoz